06. 03. 2018

V torek, 6. 3. 2018, je na DRI potekalo srečanje štipendistov z mentorji in predstavniki vodstva družbe. DRI je na podlagi razpisa kadrovskih štipendij za leto 2017/2018 pridobil deset novih štipendistov; študentk in študentov Fakultete za gradbeništvo in geodezijo, Fakultete za strojništvo in Ekonomske fakultete ljubljanske univerze ter Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru.

Študentom so bile uvodoma predstavljene dejavnosti družbe, njena notranja organiziranost, področja dela ter referenčni in aktualni projekti. V nadaljevanju so se študenti sestali z mentorji, ki jih bodo usmerjali pri študiju, nudili pomoč pri izdelavi seminarskih nalog, diplomske naloge ter obvezne študijske prakse.

S tovrstnimi srečanji, predvsem s sodelovanjem štipendistov in mentorjev, želimo štipendiste spodbujati, da se ob formalnem izobraževalnem procesu seznanjajo tudi s konkretnimi infrastrukturnimi projekti z namenom pridobitve znanj, veščin in strokovne usposobljenosti.

Nazaj