21. 11. 2011

MARIBOR, 21. novembra 2011 – Rajko Sirocic, generalni direktor družbe DRI upravljanje investicij, d.o.o. je danes na Kliniki za pediatrijo Univerzitetnega klinicnega centra Maribor organizaciji Rdeci noski – društvu za pomoc trpecim in bolnim v imenu družbe DRI izrocil donacijo v višini 7.000,00 evrov. V družbi DRI smo se za donacijo odlocili, ker želimo spodbujati pozitivne vrednote in ker se zavedamo potrebe po ozavešcanju in vkljucevanju skrbi za družbeno korist v vsakdan.



Rajko Sirocic, generalni direktor DRI upravljanje investicij, d.o.o., predaja simbolicen cek za donacijo v višini 7000 evrov predstavnici društva Rdeci noski, Ani Lampret, ob gostovanju na Kliniki za pediatrijo Univerzitetnega klinicnega centra Maribor, ki jo vodi doc. dr. Nataša Marcun Varda, dr. med.



G. Rajko Sirocic, generalni direktor DRI upravljanje investicij, d.o.o., ob njem klovn zdravnik dr. E.K., ga. Ana Lampret in doc. dr. Nataša Marcun Varda, dr. med.



Družba DRI, upravljanje investicij, d.o.o., je del sredstev, ki jim ga dovoljuje zakon in ki bi jih sicer lahko namenila za poslovna darila in prednovoletne vošcilnice, donirala Rdecim noskom – klovnovskim terapevtom, ki razveseljujejo bolne otroke v pediatricnih bolnišnicah po Sloveniji.

Nazaj