VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2 za področje varstva okolja

16. 02. 2022

Naziv delovnega mesta: VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2 za področje varstva okolja
Organizacijska enota: Sektor za prostorsko in tehnično pripravo projektov
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote ali po naročilu vodje; vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oziroma opravlja dela po naročilu vodje. Delovne aktivnosti bodo obsegale vodenje projektov, sodelovanje, izdelavo in koordinacijo ter organiziranje priprave in izdelave strokovnih podlag, projektne dokumentacije in vodenje postopkov za pripravo in sprejem prostorskih aktov, ter izvajanje konzultantskih storitev na področju varstva okolja in finančno spremljavo projektov.

Izobrazba: Univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B smeri vodarstva in komunalnega inženirstva.
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: znanje tujega jezika, strokovni izpit
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 26. 02. 2022 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj