VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2 na Projektu ceste 9

29. 12. 2023

Naziv delovnega mesta: VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2 na Projektu ceste 9
Organizacijska enota: Ljubljana
Opis del in nalog:

samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote ali po naročilu vodje; vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru področja organizacijske enote oziroma opravlja dela po naročilu vodje. Delo obsega vodenje in koordiniranje del pri realizaciji investicijskih projektov in izdelavo projektnih nalog, vodenje, koordiniranje in nadziranje izdelave projektne dokumentacije ter pridobivanje soglasij.

Izobrazba: univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi gradbene smeri.
Zahtevano: poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: znanje tujega jezika, strokovni izpit, izkušnje na področju cestne infrastrukture (projektiranje, nadzor, vodenje investicij).
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 3 mesece

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 28. 01. 2024 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj