VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

15. 07. 2022

Naziv delovnega mesta: VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Sektor za investicijsko dokumentacijo in sklade EU
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote ali po naročilu vodje; vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oziroma opravlja dela po naročilu vodje. Delo obsega vodenje in koordiniranje ter izdelovanje prometnih študij ter prometno tehnoloških izračunov in elaboratov, sodelovanje pri izdelavi investicijskih dokumentov in različnih vlog za EU sredstva.

Izobrazba: univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi prometne, prometno tehnološke smeri
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika, strokovni izpit, poznavanje orodij za prometno tehnološke izračune (kot npr. RAILsys), kompetence s področja prometnih študij in prometno tehnoloških izračunov, aktivno članstvo IZS (prometno inženirstvo).
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 30. 07. 2022 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj