VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

02. 03. 2022

Naziv delovnega mesta: VIŠJI SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Področje strokovnih dejavnosti – Sektor za razvoj projektov
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote ali po naročilu vodje; vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oziroma opravlja dela po naročilu vodje. Delo obsega identificiranje in analize poslovnih priložnosti in deležnikov za izvedbo bodočih projektov, analize kadrovske in tehnične usposobljenosti družbe za izvedbo posameznega projekta in identificiranje, analize obstoječih strategij na različnih področjih infrastrukture ter spremljanje strateških usmeritev na področju infrastrukture na nivoju EU.

Izobrazba: Univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi družboslovne smeri.
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: znanje tujega jezika, strokovni izpit
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 07. 03. 2022 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj