SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

30. 11. 2021

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Sektor za pravne zadeve
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke predvsem s področja javnega naročanja in FIDIC pogodb, ki so v obsegu del organizacijske enote. Vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oziroma opravlja dela po naročilu vodje.  

Izobrazba: univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi pravne smeri
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika, pravniški državni izpit, izkušnje s področja javnega naročanja in FIDIC pogodb, poznavanje javno naročniške zakonodaje, izkušnje pri pripravi razpisnih dokumentacij in vodenju postopkov oddaje javnih naročil, izkušnje s pripravo odgovorov na zahtevke za revizijo, izkušnje pri pripravi pogodbenih dokumentov, izkušnje pri reševanju zahtevkov izvajalcev (gradnja, storitev) v fazi izvajanja pogodb.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 08. 12. 2021 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj