SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

24. 08. 2021

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Služba informatika in kontroling
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu organizacijske enote, vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno deluje na področju izdelave strokovnih podlag za uvedbo informacijskega sistema za podporo vodenju projektov.

Izobrazba: Univerzitetna izobrazba ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi smeri: informatika ali elektrotehnika.
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, organizacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, poznavanje delovnih procesov s področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika, certifikacija s področja mrežne opreme, izkušnje pri delu, vezane na načrtovanje in vzpostavitev omrežja in požarnih pregrad, vzdrževanje in sistemske administracije omrežja, izdelavo dokumentacije (tehnične, projektne, uporabniških priročnikov) ter iz vodenja projektov in izvajanja tehnične podpore uporabnikom.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 01. 09. 2021 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj