SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

22. 09. 2020

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Projekt vzpostavitve informacijskega sistema za podporo vodenju projektov
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu organizacijske enote, vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno deluje na področju izdelave strokovnih podlag, za uvedbo informacijskega sistema za podporo vodenju projektov. Izvaja aktivnosti na področju projektne dokumentacije.

Izobrazba: Univerzitetna izobrazba ali specializacija po visokošolskih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi smeri informatika.
Zahtevano: Obvladovanje dela z računalnikom, vozniški izpit, organizacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika in certifikacija s področja informatike. Želene delovne izkušnje s področja tehnične podpore, sistemske administracije, načrtovanja in vzpostavitve omrežja, načrtovanja in izvedb back up sistemov, mikrostoritvenih infrastruktur, odprtokodnih rešitev, administracije, virtualizacije, planiranja, testiranja in implementacije scenarijev in rešitev, planiranja in izvedbe vdornih testov, varnostnih pregledov, korporativne varnosti, vsebinskega in tehničnega izobraževanja uporabnikov.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 27. 09. 2020 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj