SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

27. 08. 2020

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Projekt vzpostavitve informacijskega sistema za podporo vodenju projektov
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote, vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje na področju izdelave strokovnih podlag za uvedbo informacijskega sistema za podporo vodenju projektov. Izvaja aktivnosti na področju projektne dokumentacije.

Izobrazba: Univerzitetna izobrazba ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi gradbene smeri.
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit, organizacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika, strokovni izpit, izkušnje iz vodenja investicijskih projektov v gradbeništvu, izkušnje z administratorskim in/ali razvojniškim delom z Microsoft okolji, izkušnje iz izdelave specifikacij za razvoj aplikacij in priprave uporabniških vmesnikov.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 05. 09. 2020 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj