SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2

08. 05. 2020

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/2
Organizacijska enota: Sektor za tehnično podporo projektov in razvoj
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote ali po naročilu vodje; vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oz. opravlja naloge po naročilu vodje. Opravlja dela s področja kontrole kakovosti asfalterskih del in hidroizolacije, ki zajemajo predloge za izvedbo, pregled tehnoloških elaboratov, spremljanje kakovosti materialov ter izvedbe del, izračun manjvrednosti za kakovostno, neustrezno izvedena dela in predloge sanacij.

Izobrazba: Zahtevana najmanj višješolska strokovna izobrazba tehnične smeri. Želena univerzitetna izobrazba ali magisterij stroke-B tehnične smeri
Zahtevano: Organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, poznavanje procesov dela iz področja, kjer sodeluje.
Želeno: Znanje tujega jezika in strokovni izpit. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami s področja asfaltov in kontrole kakovosti.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 19. 05. 2020 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj