SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/1

15. 09. 2021

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/1
Organizacijska enota: Sektor za pravne zadeve
Opis del in nalog:

Samostojno organizira in koordinira in vodi postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote, ki se nanašajo javna naročila in pravno svetovanje v fazi priprave in vodenja projektov na področju cest, železnic, komunale, stavb. Vodi in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote oz. opravlja dela po naročilu vodje.

Izobrazba: univerzitetna izobrazba ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B ali visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B pravne smeri
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije. Zahtevane organizacijske sposobnosti, sposobnost koordiniranja, presoje, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja organizacijske enote.
Želeno: Znanje tujega jezika, pravniški državni izpit, izkušnje s področja prava, ki ureja graditev objektov, s poudarkom na gradbeni pogodbi, vključno s pogoji gradbenih pogodb FIDIC, poznavanje in izkušnje s področja prava javnih naročil, izkušnje pri pripravi pogodbenih dokumentov, izkušnje pri reševanju zahtevkov izvajalcev (gradnja, storitev) v fazi izvajanja pogodb.
Delovne izkušnje: 5 let
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas, polni delovni čas. Sklenitev delovnega razmerja v januarju 2022
Poskusna doba: 4 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 23. 09. 2021 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj