SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/1

11. 12. 2019

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC/1
Organizacijska enota: Projekt Ceste 6 (delo se opravlja v BiH - Vranduk)
Opis del in nalog:

Samostojno organizira, koordinira in vodi postopke s področja dejavnosti, ki so v obsegu del organizacijske enote in organizira aktivnosti delovnih skupin in aktivnosti za izvedbo nalog, pripravlja predloge in celostno svetuje v okviru delovnega področja organizacijske enote, vse za izvedbo del po pogodbi DRI št. 186/2019, za konzultantske storitve pri izgradnji AC na koridorju Vc, odsek Poprikuše-Zenica sever (Donja Gračanica), pododsek Vranduk-Ponirak).

Izobrazba: najmanj visokošolska strokovna izobrazba gradbene smeri
Zahtevano: Poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit. Zahtevana organizacijska sposobnost, sposobnost koordiniranja, presoje, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela iz področja organizacijske enote.
Želeno: Znanje tujega jezika (angleščina in BSH) in strokovni izpit. Želene delovne izkušnje s področja linijskih infrastrukturnih projektov (avtoceste), poznavanje in izvajanje pogodb na osnovi FIDIC (Rdeča knjiga).
Delovne izkušnje: 5 let
Trajanje zaposlitve: Določen čas 2 leti, zaradi povečanega obsega dela na projektu, za izvedbo del po pogodbi DRI št. 186/2019
Poskusna doba: 4 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 17. 12. 2019 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj