SAMOSTOJNI NADZOR (5 prostih delovnih mest)

09. 07. 2019

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI NADZOR (5 prostih delovnih mest)
Organizacijska enota: projekt Železnice
Opis del in nalog:

Samostojno izvaja nadzor nad izvedbo del v skladu z zakonom, ki ureja gradnjo objektov in drugimi predpisi na področju graditve objektov, na področju RS in v tujini v skladu s pogodbo o zaposlitvi, po nalogu (imenovanju) direktorja, zadolženega za področje. Izvajanje gradbenega nadzora, naloge inženiringa za izvedbo daljinskega vodenja prometa, geotehnični nadzor ter storitve inženiringa pri izvedbi cest in spodnjega ustroja prog (objekti, predori).

Izobrazba: Najmanj visokošolska strokovna izobrazba gradbene smeri ali smeri rudarstva in geotehnologije.
Zahtevano: Znanje tujega jezika, strokovni izpit, vozniški izpit, poznavanje dela z računalnikom. Zahtevana organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov in dela na nadzoru.
Želeno: Znanje tujega jezika. Zaželeno je, da kandidat izpolnjuje pogoje za pooblaščenega inženirja gradbene stroke ali nadzornega inženirja gradbene stroke, s pooblastilom za nadzor nad gradnjo zahtevnih objektov v skladu z zakonom, ki ureja graditve objektov ter Zakonom o arhitekturni in inženirski dejavnosti. Zaželene izkušnje in reference na področju nadzora, izvajanja ali projektiranja.
Delovne izkušnje: 3 leta
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas s polnim delovnim časom
Poskusna doba: 3 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 27. 07. 2019 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj