SAMOSTOJNI NADZOR/2 na Projektu stavbe zahodna Slovenija

05. 09. 2023

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI NADZOR/2 na Projektu stavbe zahodna Slovenija
Organizacijska enota: Ljubljana
Opis del in nalog:

samostojno izvaja nadzor nad izvedbo del pri gradnji zahtevnejših objektov v skladu z zakonom, ki ureja graditev objektov in drugimi predpisi na področju graditve objektov na področju R Slovenije in v tujini v skladu s pogodbo o zaposlitvi, po nalogu (imenovanju) direktorja, zadolženega za področje. Delo obsega predvsem nadzor nad izvedbo del (sanacije, novogradnje) na področju visokih gradenj, izvedbo recenzij, pripravo projektnih nalog, reševanje zahtevkov, pripravo raznih poročil.

Izobrazba: univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B gradbene smeri.
Zahtevano: znanje tujega jezika, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, strokovni izpit za pooblaščenega inženirja. Zahtevane organizacijske sposobnosti natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov in dela na nadzoru.
Želeno: izkušnje oz. reference na področju visokih gradenj, reference za vodjo nadzora, vpis v imenik pooblaščenih inženirjev.
Delovne izkušnje: 6 let
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 4 mesece

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 20. 09. 2023 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj