SAMOSTOJNI NADZOR/2

23. 06. 2023

Naziv delovnega mesta: SAMOSTOJNI NADZOR/2
Organizacijska enota: Projekt stavbe vzhodna Slovenija (Kraj opravljanja dela: Maribor z okolico (na območju vzhodne Slovenije))
Opis del in nalog:

Samostojno izvaja nadzor nad izvedbo del pri gradnji zahtevnejših objektov v skladu z zakonom, ki ureja graditev objektov, in drugimi predpisi na področju graditve objektov na področju Republike Slovenije in v tujini v skladu s pogodbo o zaposlitvi, po nalogu (imenovanju) direktorja, zadolženega za področje. Delo obsega predvsem samostojno izvajanje nadzora nad strojnimi deli, pripravo projektne naloge ali zahtev naročnika za strojni del, recenzije in revizije vseh vrst projektnih dokumentacij za strojni del, izvedbo drugih del pri izvedbi projektov (reševanje zahtevkov, poročila …).

Izobrazba: univerzitetna ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih ali magisterij stroke-B strojne smeri
Zahtevano: Znanje tujega jezika, poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, strokovni izpit za pooblaščenega inženirja. Zahtevane organizacijske sposobnosti natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov in dela na nadzoru.
Delovne izkušnje: 6 let
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 4 meseci

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 11. 07. 2023 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj