Koordinator prometa

06. 06. 2023

Naziv delovnega mesta: Koordinator prometa
Organizacijska enota: Projekt upravljanja letališča Edvarda Rusjana (kraj opravljanja dela: Maribor)
Opis del in nalog:

Opravlja dela v koordinacijskem centru in pri sprejemu in odpravi letal, potnikov in stvari, povezovanje in skrb za usklajeno delovanje vseh letaliških služb, vodenje in nadzorovanje dela službe sprejema in odprave potnikov, pripravljanje poročil in statistike prometa in druga dela po naročilu vodje.    

Izobrazba: visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi tehnične smeri ali srednješolski programi
Zahtevano: Višja raven znanja angleškega jezika, poznavanje dela z računalnikom, Potrdilo letališkega strokovnega osebja-licenca za koordinatorja in kontrolorja oskrbe zrakoplovov, koordinatorja prometa. Zahtevane organizacijske sposobnosti in sposobnost vodenja v izmeni, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela.
Želeno: Dodatne licence: potrdilo letališkega strokovnega osebja, upravljalec sredstev zemeljske oskrbe, parker usmerjevalec, inštruktor zemeljske oskrbe, licenca za RTG operater.
Delovne izkušnje: 3 leta, zaželeno na področju letaliških služb in dela LOAD centru
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 2 meseca

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 14. 06. 2023 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj