Koordinator prometa

17. 12. 2020

Naziv delovnega mesta: Koordinator prometa
Organizacijska enota: Projekt upravljanja letališča Edvarda Rusjana
Opis del in nalog:

Opravljanje dela v koordinacijskem centru pri sprejemu in odpravi letal, potnikov in stvari, povezovanje in skrb za usklajeno delovanje vseh letaliških služb, vodenje in nadzorovanje dela službe sprejema in odprave potnikov, pripravljanje poročil in statistike prometa in druga dela po naročilu vodje.

Izobrazba: Visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi ali srednješolski programi.
Zahtevano: Višja raven znanja angleškega jezika, pooblastilo letališkega strokovnega osebja za koordinatorja in kontrolorja oskrbe zrakoplovov in koordinatorja prometa. Zahtevane organizacijske sposobnosti in sposobnosti vodenja v izmeni, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela.
Želeno: Poblastilo letališkega strokovnega osebja za upravljalca sredstev zemeljske oskrbe, parkerja usmerjevalca, inštruktorja zemeljske oskrbe in licence za RTG operaterja.
Delovne izkušnje: 3 leta na področju letaliških služb in dela v LOAD centru
Trajanje zaposlitve: določen čas 12 mesecev
Poskusna doba: 2 meseca

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 22. 12. 2020 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj