Koordinator prometa (2 delovni mesti)

07. 06. 2019

Naziv delovnega mesta: Koordinator prometa (2 delovni mesti)
Organizacijska enota: Projekt upravljanja letališča Edvarda Rusjana
Opis del in nalog:

Opravljanje dela v koordinacijskem centru in pri sprejemu in odpravi letal, potnikov in stvari, povezovanje in skrb za usklajeno delovanje vseh letaliških služb, vodenje in nadzorovanje dela službe sprejema in odprave potnikov, pripravljanje poročil in statistike prometa in druga dela po naročilu vodje.

Izobrazba: Visokošolski strokovni programi ali univerzitetni programi-B ali višješolski programi ali srednješolski programi.
Zahtevano: : Višja raven znanja angleškega jezika, poznavanje dela z računalnikom, Potrdilo letališkega strokovnega osebja, licenco za koordinator in kontrolor oskrbe zrakoplovov, koordinator prometa. Delovna sposobnost: organizacijske sposobnosti in sposobnosti vodenja v izmeni, natančnost, zanesljivost, poznavanje procesov dela.
Želeno: Zaželene licence: upravljalec sredstev zemeljske oskrbe, parker usmerjevalec, inštruktor zemeljske oskrbe, RTG operater.
Delovne izkušnje: 3 leta na področju letaliških služb in dela v LOAD centru
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Poskusna doba: 2 meseca

Pisne prijave z življenjepisom in ustreznimi dokazili pošljite najkasneje do 13. 06. 2019 na elektronski naslov: kadri@dri.si.Nazaj