Sprejet šestletni načrt vlaganj v promet in prometno infrastrukturo

Vlada Republike Slovenije je na 174. redni seji, 29. marca 2018, sprejela načrt vlaganj v promet in prometno infrastrukturo za obdobje 2018–2023, ki ga je ob sodelovanju DRI pripravilo Ministrstvo za infrastrukturo. Gre za prvi šestletni načrt vlaganj, ki bo pripravljen vsako leto, kot je predvideno v Resoluciji o nacionalnem programu razvoja prometa v RS do leta 2030. Načrt bo nosilcem investicij olajšal njihovo izvajanje, predvsem pa zagotovil stabilnost na področju vlaganj v promet in prometno infrastrukturo.

03. 04. 2018 Novice

Nadzorni svet DRI na izredni seji obravnaval in sprejel sklepe v zvezi z dogodkom v Planici

Nadzorni svet družbe se je na današnji izredni seji uvodoma seznanil z vsebino video posnetka komercialne televizije med javljanjem iz Planice, 23. marca 2018, v katerem je bil udeležen član poslovodstva DRI Tadej Veber ter z očitki o neracionalni porabi reprezentančnih sredstev. V nadaljevanju se je nadzorni svet seznanil s pojasnili člana poslovodstva Tadeja Vebra ter z dejstvom, da sta se udeleženi član poslovodstva (osebno) in družba (preko javne objave) za dogodek opravičila.

30. 03. 2018 Novice

DRI dogodek v Planici obžaluje

V zvezi z dogajanjem v Planici v petek, 23. marca, uvodoma pojasnjujemo, da se nihče od zaposlenih v DRI upravljanje investicij, d.o.o. dogodka ni udeležil službeno.

Vsebina prispevka iz Planice, ki so ga objavili v oddaji Svet na Kanalu A, nas je osupnila. V DRI se od vseh zaposlenih pričakuje spoštljiv odnos do vseh deležnikov. Nespoštljivo in neprimerno ravnanje absolutno obsojamo in obžalujemo.

Novinarki Tjaši Petrič, poslanki Državnega zbora mag.  Alenki Bratušek, uredništvu oddaje Svet na Kanalu A in vsem, ki jih je nespoštljivo vedenje prizadelo, se iskreno opravičujemo.

26. 03. 2018 Novice

Sklenjeni pogodbi z Občino Medvode

DRI upravljanje investicij, d.o.o. je v skupnem nastopu z Elitbau d.o.o. 20. marca 2018 sklenil pogodbi z Občino Medvode za izvajanje strokovnega nadzora in koordinacije pri obnovi javnega vodovoda, gradnji meteorne kanalizacije in rekonstrukciji ceste Vikrče–Tacen.

20. 03. 2018 Novice

Štipendisti obiskali DRI

V torek, 6. 3. 2018, je na DRI potekalo srečanje štipendistov z mentorji in predstavniki vodstva družbe. DRI je na podlagi razpisa kadrovskih štipendij za leto 2017/2018 pridobil deset novih štipendistov; študentk in študentov Fakultete za gradbeništvo in geodezijo, Fakultete za strojništvo in Ekonomske fakultete ljubljanske univerze ter Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru.

06. 03. 2018 Novice